23 oktober 2021
friesland

Verschillende vakanties in eigen land

Nederland is een prachtig land. Een weekendje weg naar bijvoorbeeld Friesland, Limburg of Zeeland is daarom een goed idee. Er zijn verschillende thema’s. Ben jij op zoek naar een fietsvakantie, wil je graag een huisje waar de hond ook welkom is of zoek je een luxe onderkomen? De mogelijkheden zijn enorm op het gebied van huisjes in Nederland! Op zoek naar een vakantiehuis in Friesland?

Fietsvakantie

De Veluwe, Utrechtse Heuvelrug of de Sallandse Heuvelrug zijn prachtige bestemmingen voor reizigers die een actief weekendje weg zoeken. Lekker samen met het gezin uren door de bossen fietsen. Na de lange fietstocht, fiets je zo door naar het huisje aan de rand van het bos. Je kunt je eigen fietsen meenemen tijdens dit weekend, maar je kunt ook (elektrische) fietsen huren. Nog sportiever? Huur dan een set mountainbikes!

Hond mee

Niets is leuker dan een wandeling met je trouwe viervoeter. Dus waarom de hond thuislaten als je een weekend weg gaat? Nergens voor nodig, want er zijn genoeg huisjes te huur waar de hond ook welkom is. Wanneer je kiest voor een vakantiewoning in Friesland, weet je bijna zeker dat het huisje dichtbij het water is. Lange wandelingen langs een meer is niet alleen voor jou fijn, ook zal de hond veel plezier hebben.

Luxe onderkomen

Bubbelbad, champagne en zelfs een sauna! Word jij echt gelukkig van deze termen? Dan is een luxe onderkomen iets voor jou. Een wellnessweekend is heerlijk voor reizigers die op zoek zijn naar ontspanning. Je zult gegarandeerd helemaal uitgerust terugkomen. Klaar voor een nieuwe week!

Bekijk ook:
Vakantie Friese meren

Vakantiehuis Friesland aan het water