21 januari 2022

Tips voor op de boulevard Scheveningen

Je hebt vast wel eens van de boulevard Scheveningen gehoord. Maar weet jij ook wat je er allemaal kunt doen? Dit leggen we je maar al te graag uit. Je hebt er namelijk een hele mooi combinatie van recreatie en bescherming tegen de zee. Bij de boulevard Scheveningen gaat het echt om een plek waar je gaat genieten van de gezellige attracties. Je hebt er ook veel leuke eettentjes en winkels. Gedurende het hele jaar zijn er festivals te vinden en markten. Daarnaast heb je nog de culturele evenementen, concerten en leuke activiteiten voor de kinderen. Het kan wel eens weekenden erg druk zijn in Scheveningen. Als er wat te doen is, dan komen er veel mensen op af. Ze willen dan vaak ook een hotel in de regio boeken of een huisje, altijd leuk om er dan ook wat langer van te mogen genieten. 

Voordelen boulevard Scheveningen:

Het is altijd heerlijk om de boulevard Scheveningen te bezoeken, wat zijn de voordelen?

–   Voor jong en oud meer dan genoeg te doen. Kinderen kunnen lekker op het strand spelen in het zandkastelen bouwen, lekker wandelen en als het lekker weer is zwemmen (onder toezicht van de ouders natuurlijk).

–   Veel leuke terrasjes, eettentjes en restaurants waar je zo aan kunt schuiven voor lunch of diner.

–   Altijd een leuk terras te vinden om op te warmen en wat te drinken. In de winter is dat bijvoorbeeld erg fijn en dan ga je gewoon even wat warms eten en drinken en dan weer lekker de kou in (heerlijk dat tafereel)!

–   Mogelijkheid om een heerlijke strandwandeling te maken. Ook de hond kan natuurlijk mee en dan is het voor iedereen genieten en hoeft er niemand thuis te blijven.

–   Een weekendje weg in de regio boeken en dan dagelijks genieten op de boulevard. Lekker winkelen, eten, en nog zoveel meer. Dag in dag uit komen er zoveel mensen naar de boulevard. Uit ons eigen land komen er veel mensen, maar ook uit het buitenland is het een erg gewilde plaats.

–   Altijd een mooi uitzicht, waar je hier ook loopt is het alleen maar genieten! Of dat het nou regent of niet, je kunt aan zee toch altijd genieten van het geluid, de meeuwen en alles om je heen.

Bezoek direct de allerleukste strandtent in Scheveningen: Barbarossa Beach!

Bezoek de boulevard Scheveningen

Ben je al eens bij de vernieuwde boulevard Scheveningen geweest? Ten zuiden van het Kurhaus is het namelijk het ontwerp van de Spaanse architect Manuel de Solà-Morales. Het uitgangspunt hierbij is zijn ontwerp, de brede wandelpromenade, dit is dan tussen het vissersdorp, de badplaats en de haven. Het is er prachtig om te zien maar ook heerlijk om er te wandelen. Geniet er eens van de rust, alle mensen om je heen en de mooie zee. Het voelt als thuiskomen en ook al zijn er veel mensen, je zal er toch tot rust komen door de heerlijke omgeving die de boulevard Scheveningen je te bieden heeft en dat is natuurlijk precies waar je naar op zoek bent toch?