2 december 2021

Tips voor het inpakken van je koffer

Eindelijk is daar je langverwachte vakantie! Je hebt er waarschijnlijk lang naar uitgekeken, maar eindelijk mag je je koffer gaan pakken om naar land van bestemming te gaan. De laatste dingen in huis moeten nog gedaan worden en zorg ervoor dat je vast alle was aan kant hebt, zodat je niet die ene leuke outfit vergeet mee te nemen. Om je voor te bereiden op deze vakantie hebben wij een aantal tips voor je opgesteld. 

Welke koffer neem je mee

Houd er rekening mee dat je een koffer meeneemt die aan de juiste maten voldoet. Ga dus bij je vliegtuigmaatschappij na welke dit zijn. Op het moment dat je ook een grote koffer hebt, mag deze niet boven een bepaald gewicht komen. Zorg eerst dat je dus voorzien bent van de juiste informatie voordat je begint met pakken.

Wel en niet in handbagage

Niet alles mag zomaar in een handbagage zitten. Denk aan vloeibare spulletje die maar tot maximaal 100 ml gevuld mogen wordt en ook nog in een zakje zitten die dicht kan. Stop daarom je douchespullen in je ruimbagage. Voor als je geen ruimbagage hebt, is het belangrijk om na te gaan wat je wel en wat je niet mag meenemen in je handbagage.

Kleding in de koffer

Je wilt natuurlijk dat je grote maten heren tshirts goed worden overgebracht en niet kreuken. Dan hebben wij de tip voor jou! Je kunt je kleding kopen bij RM Fashion en deze als een rol in je koffer leggen. Kleding dat opgerold wordt heeft namelijk minder kans om te kreuken. Een andere tips die we je mee willen geven is verspreid de kleding over de koffers. Als je met meerdere personen bent, of je hebt meerdere koffers bij je, dan is het slim om diverse kledingstukken in iedere koffer te stoppen. Stel dat één koffer kwijtraakt, dan heb je altijd nog een aantal kledingstukken die je in de andere koffers gedaan hebt.