23 oktober 2021

Een Adria Camper voor de beste vakantie

Een Adria camper is al meer dan 30 jaar niet meer weg te denken van de Europese wegen. Het Sloveense merk is marktleider op het gebied van campers. Al meer dan 50 jaar wordt er gebouwd aan recreatievoertuigen. Adria doet veel aan innovatie en productvernieuwing. Ook dit jaar zijn er dan ook de nodige verbeteringen en noviteiten. Adria is dan ook een betrouwbaar merk waar je van op aan kunt. Je wilt toch immers met een goed gevoel op vakantie na een jaar lang hard werken.

Een rijdend huis

Cabrio’s, stationwagons en dergelijken zijn leuk, maar er is maar één soort wagen waar vakantie centraal staat. Namelijk de camper. Wat is er nou niet fijner om mee op vakantie te gaan dan een rijdend huis? Met de Adria camper kan je dan ook in alle luxe op vakantie gaan. Wie wil dat nou niet? Deze heeft voldoende ruimte voor een grote zitruimte met tafel, een keuken en een slaapgedeelte. Het is een combinatie van ontwerp, stijl en kwaliteit waardoor de familie van Adria bezitters iedere dag groeit. Sommige zijn wat aan de dure kant, maar je krijgt er absoluut een hoop voor terug.

Volgend jaar een Adria?

Mocht je het idee hebben om volgend jaar met een Adria camper te willen gaan kamperen, vraag dan welke mogelijkheden er zijn, en wacht hier niet te lang mee is ons advies. Voor je het weet staat de zomer alweer voor de deur. Al deze camper modellen zijn ontworpen voor het beleven van avonturen. Dit zit bij alles in ons acherhoofd. Wij willen de klant een zo’n prettig en mooi mogelijke vakantie laten beleven. Laat je meenemen in de betoverende wereld van Adria en geniet volop van alles wat wij te bieden hebben. Wij geven jou de vakantie van je leven.