21 januari 2022

Ben jij op zoek naar een leuke vakantie? Glamping in Nederland:

Een leuke vakantie hoeft niet ver weg te zijn. Sterker nog, er zijn ook hele leuke vakanties die je in Nederland kan beleven. Zo heb je de keuze aan verschillende hotels en attractieparken maar er zijn ook glampings waar je naar toe kan. Glamping in Nederland is namelijk helemaal in, omdat je zo toch het kampeer gevoel hebt maar met de luxe van thuis. Zo bevat een glamping namelijk een eigen tent die al op staat, een keuken met toebehoren, bedden met kussens en dekens, badkamer met sanitair en in sommige zelfs een woonkamer met bank. 

Waar zijn de meeste glampings in Nederland

Nederland heeft een paar mooie plekken met zee en strand of juist weilanden  en veluwe. Hierdoor is Nederland juist een geschikt land om op vakantie te gaan. Daarbij zijn er op de plekken waar ze glampings hebben ook vaak dingen om te doen. Denk hierbij aan pretparken en musea. Over het algemeen kan je de meeste glampings in Limburg, de Veluwe, Schiereilanden en Zeeland vinden. Ga dus bij jezelf na, waar je naar opzoek bent, en kijk daarna welke locatie dat aanbiedt. Website van Villatent kan je daarbij ook helpen, zodat je een leuke vakantie tegemoet gaat. 

Waarom glamping?

Je kan natuurlijk ook naar een hotel, bungalow of camping gaan met eigen tent. Toch is glamping een combinatie van alle drie. Zo is de buitenkant hetzelfde als een tent en heb je de luxe van een hotel en bungalow. Daarbij staat de glamping tent op een camping waardoor je ook gewoon de sfeer en gezelligheid daarvan hebt. Je kinderen kunnen dus snel vriendjes maken en voordat je het weet heb je een BBQ met de buren. Je hoeft alleen met veel minder stress op vakantie. Zodra je aankomt hoef je alleen maar je spullen uit te pakken en kan de vakantie beginnen. Als je naar het toilet moet, kan dat gewoon in je eigen glamping en hoef je niet heel de camping af te lopen met een rol wc papier.